| Autor |
Správa |
shaggy
Administrátor

Založený: 18 júl 2006
|
Zaslal:
Ut apríl 20, 2010 7:39 pm |
  |
Dnes ma oslovili advokáti plagiátorskej firmy (tá slovenská firma, ktorá okopírovala Facebook), že sekcia "Ostatné a krátky rozhovor" nemôže mať v názve ich registrovanú ochrannú známku, preto sa s účinnosťou k dnešnému dňu mení jej názov iba na Ostatné. Ja som sa rozhodol, že im vyjdem v ústrety a dokonca urobím viac. Takže od dnes:
- je zakázané pridávať userbary týkajúce sa slovenská napodobenina facebooku.sk, krátky rozhovor.sk alebo ich služieb.
- je zakázané odkazovať na tieto stránky
- pre novoregistrovaných je zakázané používať mail z slovenská napodobenina facebooku.sk/krátky rozhovor.sk. Ide o prechodné obdobie, postupne budú tieto maily zakázané aj pre starých používateľov (ja za to nemôžem, musíme si všetci ctiť právo). |
_________________ Na 100% už nie som teenager  |
|
   |
 |
Johny KnoXvill
Moderátor

Založený: 12 apríl 2008
|
Zaslal:
Ut apríl 20, 2010 7:46 pm |
  |
ja s tým problém nemám .... |
 |
KRiS
Expert

Založený: 27 marec 2010
|
Zaslal:
Ut apríl 20, 2010 7:59 pm |
  |
nechapem kratky rozhovor.sk slovenská napodobenina facebooku asi tuším čo je a ja mam ich mail nechapem prečo je to zakazane čí čo |
|
|
  |
 |
shaggy
Administrátor

Založený: 18 júl 2006
|
Zaslal:
Ut apríl 20, 2010 8:05 pm |
  |
Je to zakázané, lebo majú ochrannú známku na to a zakázali to používať. Síce nezakázali používať ich mail, ale čo ak jedného dňa zmenia názor, preto som ten mail zakázal rovno teraz. |
_________________ Na 100% už nie som teenager  |
|
   |
 |
|
|
|
|