Obsah fóra userbars.sk
 FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny •  Súdna sieň   •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie
 •   Pravidlá fóra !!!  •  
 Userbar alebo dirigent? Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Pridať novú témuTáto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
Autor Správa
Vladiex
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 04 február 2008

PríspevokZaslal: Ut apríl 01, 2008 9:06 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

MOj nazor na toto vsetko velky blud....proste nic tvojim cielom bolo,Lenka,niekoho zaujat cakala si ze niekto bude suhlasit ale nikto sa asi nenasiel Smile a ku tej praci ze nas kritizuje,nepocula si ze ked ta niekto aj skritizuje vygraduje ta to na to aby si urobila este nieco lepsie?? hoci mam 14 zajtra 15 Razz Very Happy tak mam uz vlastny nazor a na takych ludi ako ti hovorim prepacte za vyraz:
,,The waste of sperm"

Tak by som ta charakterizoval ja -.-

Ku tym blavakom som presovcan bratislava je hlavne mesto ma pamiatky ma povstavenie vo svete este nwm co vsetko.... ale neviem preco casto sa mi stava ze vy blavaci nas vychodniarov odpisete ked uz pocujete ako napr. zatahujeme apodbne ale aj prestože tu mame vela schopnych ludi...
nechcem tu rozdrbavat nase vstahy ale chcel som napisat svoj nazor myslim ze to nieje tresne...

Diky moc sa pozornost Very HappyVery Happy

Administrátor
Administrátor

Založený: 18 júl 2006

PríspevokZaslal: Ut apríl 01, 2008 9:26 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Vladiex, vidíš, že ja som nebol ten, kto začal vyťahovať príslušnosť k nejakému mestu. Mám kamaráta z Prešova a nemám s tým problém, zaujímavé, že paštikárov, blavákov a pod. vyťahujú ako prví tí, čo nie sú z Bratislavy. O kvalite človeka nehovorí to, z akého mesta je, ale to ako vystupuje na verejnosti.
Lenka sa prejavila dostatočne... a nemám dôvod jej dávať ban. Je to moje fórum, takže je normálne, že sa vyjadrujem ku každej téme, ktorá sa jej týka. Ale jediný dôvod, prečo sa ona vracia niekam, čo podľa jej slov nemá úroveň je taký, že asi dosť seriem. A to ma naozaj teší Smile

userbarno1 - Mimochodom, ak by si ma poznala, tak by si veľmi dobre vedela, že sa bavím na takých úbožiačikoch ako ty, prečo by mi mali prskať sliny? Videl som tvoju fotku, obyčajná baba, slintám pri krajších Wink

Nováčik
Nováčik

Založený: 31 marec 2008

PríspevokZaslal: St apríl 02, 2008 6:33 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Game over !!! Yahoo
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Administrátor
Administrátor

Založený: 18 júl 2006

PríspevokZaslal: St apríl 02, 2008 10:39 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Presne tak, game over... anglicky hovoriaci ľudia majú na to skvelý výraz "pwnd".
Čo si dosiahla?
Urazila si všetkých, lebo sme "debili čo trávia voľný čas zbytočnou zábavou"... super, si skvelá, že si to o nás myslíš.
A prečo si to vlastne robila?
Lebo som urazil tebe blízku osobu, ktorá sa nedokáže hájiť sama. Mne si iba dokázala, že všetko čo som o nej napísal (aj keď neviem stále o koho ide) je pravda. Ako sa vraví - trafená hus zagágala.
Prajem ti všetko dobré Lenka, nech v živote narazíš len na seberovných. Pretože sa ti ľahko môže stať to, čo v tomto prípade - že z teba "banda paštikárov a blbcov" (parafráza tvojich slov) urobí idiota. Ja na tvojom mieste by som sa hanbil výjsť na ulicu Wink

Administrátor
Administrátor

Založený: 17 júl 2006

PríspevokZaslal: Ut júl 28, 2009 11:47 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Ospravedlnujem sa za oživenie zamknutého prachom zaprášeného topicu, ale nedá mi to nevyjadriť sa dodatočne k namyslenej slečne/pani (ale skor slečne)
tento "omyl" ako nazývate stránku userbars.sk bol hlavne môj nápad, shaggy mi pomohol ten nápad uskutočniť, a drži ho priživote (za čo mu patrí vďaka)

Prečo 1. Slovensko-česká je s toho titulu že vlastníme (momentálne už len shaggy, vlastní) userbars.sk a userbars.cz !

To že si sem niekto príde riešit komplexy a závisť je síce milé ale povedal by som že príspevok je v zlej téme, malo to byť v téme (POMOC) Smile

Ohľadom informácií, ked len ukážem myškou na tlačitkou e-mail čo máte v profile tak hned vidim e-mailovú adresu, (každého normálneho inteligentného človeka) napadne to vsunut za krátky rozhovor.slovenská napodobenina facebooku.sk/
a prečíta si profil, a dozvie sa informácie ktoré ste sama zverejnila pre verejnosť, aj to aky máte zmysel pre namyslenosť.

A k blávakom ako takým, ten kto ich nazve blavák (v zlom) tak len závidi že ten dotyčný býva v hl.meste tudíš asi to nieje žiadny chudák čo by musel robiť podradné práce. A propo tento projekt je neziskový, jedná sa len o prácu nadšencov a samotné fórum je pre ľudí a fórum tvoria ľudia... a ľudí je tu pomerne dosť to značí že to o "h*vne" nieje !

Uff no a posledné, ja niesom z Bratislavy a nemám problém ani s Bratislavčanom,Prešovčanom alebo inym príslušníkom mesta či dokonca štátu !

S pozdravom M4rekX

Pridať novú témuTáto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému