Obsah fóra userbars.sk
 FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny •  Súdna sieň   •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie
 •   Pravidlá fóra !!!  •  
 Súčasná situácia a novinky na fóre Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Pridať novú témuZaslať odpoveď
Autor Správa
shaggy
Administrátor
Administrátor

Založený: 18 júl 2006

PríspevokZaslal: Ne január 24, 2010 12:13 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ak ste si všimli, v poslednej dobe sem moc neprispievam. Chodím sem len po večeroch raz za niekoľko dní, čítam všetky nové témy, ale už neodpovedám (iba vo výnimočných prípadoch)... nie je bohužiaľ čas.

O necelé dva týždne končí platnosť domény a hostingu a keďže mám k dispozícií multihosting, kde mi bežia všetky moje weby (nebojte sa, nie je v USA, nebude to pomalé), tak celý web presuniem na 90% tam.

Preto ak v niektorý deň spozorujete výpadok (bude to ešte vopred ohlásené), nemajte strach - je to spôsobené presunom webu a zmenou DNS záznamov.

Chcel som s presunom zároveň nahodiť aj nový dizajn (web + fórum), ale ešte ho nemám dokončený (nerobím ja, ale grafička). Takže to príde až potom.

A inak - aj keď návštevnosť nie je nejak extra vysoká, nechystám sa fóra zbaviť (kým nebude úplne mŕtve). Už nie som študent, takže platiť doménu + hosting nie je pre mňa problém Smile

Administrátor
Administrátor

Založený: 17 júl 2006

PríspevokZaslal: Ne január 31, 2010 9:55 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ked bude treba kludne prispejem, tiez uz niesom student Smile
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorové WWW stránkyICQ
shaggy
Administrátor
Administrátor

Založený: 18 júl 2006

PríspevokZaslal: So február 06, 2010 7:37 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Fórum a web sa presunul na iný hosting, keby ste mali problém, tak mi to napíšte.

Možno ste niektorí prišli o svoje príspevky - nepoužil som úplne najnovšiu databázu, bola pár hodín stará.

+ zatiaľ nefunguje vyhľadávanie, pracuje sa na tom.

Pridať novú témuZaslať odpoveď

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému