| Autor |
Správa |
shaggy
Administrátor

Založený: 18 júl 2006
|
Zaslal:
Ne január 24, 2010 12:13 pm |
  |
Ak ste si všimli, v poslednej dobe sem moc neprispievam. Chodím sem len po večeroch raz za niekoľko dní, čítam všetky nové témy, ale už neodpovedám (iba vo výnimočných prípadoch)... nie je bohužiaľ čas.
O necelé dva týždne končí platnosť domény a hostingu a keďže mám k dispozícií multihosting, kde mi bežia všetky moje weby (nebojte sa, nie je v USA, nebude to pomalé), tak celý web presuniem na 90% tam.
Preto ak v niektorý deň spozorujete výpadok (bude to ešte vopred ohlásené), nemajte strach - je to spôsobené presunom webu a zmenou DNS záznamov.
Chcel som s presunom zároveň nahodiť aj nový dizajn (web + fórum), ale ešte ho nemám dokončený (nerobím ja, ale grafička). Takže to príde až potom.
A inak - aj keď návštevnosť nie je nejak extra vysoká, nechystám sa fóra zbaviť (kým nebude úplne mŕtve). Už nie som študent, takže platiť doménu + hosting nie je pre mňa problém  |
_________________ Na 100% už nie som teenager  |
|
   |
 |
M4rekX
Administrátor

Založený: 17 júl 2006
|
Zaslal:
Ne január 31, 2010 9:55 pm |
  |
Ked bude treba kludne prispejem, tiez uz niesom student  |
|
|
     |
 |
shaggy
Administrátor

Založený: 18 júl 2006
|
Zaslal:
So február 06, 2010 7:37 pm |
  |
Fórum a web sa presunul na iný hosting, keby ste mali problém, tak mi to napíšte.
Možno ste niektorí prišli o svoje príspevky - nepoužil som úplne najnovšiu databázu, bola pár hodín stará.
+ zatiaľ nefunguje vyhľadávanie, pracuje sa na tom. |
_________________ Na 100% už nie som teenager  |
|
   |
 |
|
|
|
|