| Autor |
Správa |
VikThor
Nováčik

Založený: 14 máj 2007
|
Zaslal:
Št máj 17, 2007 4:27 pm |
  |
No tak toto je môj úplne prvý grafický výtvor!! Nikdy predtým som nič podobné nerobil a s Photoshopom nemám žiadne skúsenosti!!
Ale nejak treba začať, takže prosím vás nehovorte, že sa vám to nepáči (lebo to je 1.výtvor a taký nemá šancu na úspech-pretože na ňom som ešte len skúšal čo všetko môžem robiť) ale poraďte čomu sa mám vyvarovať a čím to môžem vylepšiť!! A s písmom neviem vôbec pracovať+ani s prelínaním(gradient) a zmenou farby!!!
 |
|
|
   |
 |
hawkeye
Moderátor

Založený: 11 august 2006
|
Zaslal:
Št máj 17, 2007 4:59 pm |
  |
Prvá vec je font. Pozri si sekciu Pomoc, tam je o fonte celkom dosť napísané.
A ak to vlavo je logo klanu, tak ked ho zmensujes, musis zachovavat proporcie. Takze ak ho zmensujes transformaciou (CTRL + T), tak pri zmensovani (tahanim rohov) drz SHIFT. |
_________________ O rok už nebudem teenager. |
|
  |
 |
VikThor
Nováčik

|
Zaslal:
Št máj 17, 2007 5:05 pm |
  |
No práve že to nie je logo ale je to vlajka Prakoviec+to som roztiahol zámerne-blbo to vyzerá? A keby som to zachoval, ako by som sa zbavil voľného miesta?+ešte jedna otázka-chcel som dať aj znak Prakoviec ako som to videl zo znakom Gelnice-bol otočený asi o 45 stupnov a ked som to urobil ja tak ho uplne rozmazalo-bol kockaty! |
|
|
   |
 |
hawkeye
Moderátor

|
Zaslal:
Št máj 17, 2007 5:08 pm |
  |
No to je jedno, či je to znak alebo logo. Blbo to vyzerá Musíš uchovať proporcie. Potom ďalšia vec, nechápem toho aliena napravo. Má to s tým niečo spoločné, Prakovce sú druhá Area51?
A ako si otáčal ten znak Prakoviec. |
|
  |
 |
VikThor
Nováčik

|
Zaslal:
Št máj 17, 2007 5:11 pm |
  |
Hovorím, že to som nerobil zo zámerom to používať, len som skúšal funkcie, takže som bral hocijaký obrázok+obrázok som otáčal-otočiť obrázok-jiné-doprava-25 stupnov! |
|
|
   |
 |
hawkeye
Moderátor

|
Zaslal:
Št máj 17, 2007 5:15 pm |
  |
Tak to rob "Edit>Transform>Rotate" Je to po anglicky, ale pochopíš. Teda ak máš Fotošop. |
|
  |
 |
VikThor
Nováčik

|
Zaslal:
Št máj 17, 2007 5:17 pm |
  |
No veď to je to isté-tiež som cez to robil!! Môže sa stať, že to je chyba obrázka? |
|
|
   |
 |
hawkeye
Moderátor

|
Zaslal:
Št máj 17, 2007 5:18 pm |
  |
No podľa toho ako vyzeral pred tým. S normálnym pikčrom sa to stať nemôže. Za momentálnych podmienok ti neporadím, teda neviem si predstaviť, čo tam môže byť zle. |
|
  |
 |
oco5461
Grafik

Založený: 09 október 2006
|
Zaslal:
Št máj 17, 2007 8:31 pm |
  |
jedine co poznam z prakoviec, je riadna bitka, ktoru sme dostali ako vypravcovia na skoleni v gelnici  |
|
|
    |
 |
|
|