| Autor |
Správa |
M4rekX
Administrátor

Založený: 17 júl 2006
|
Zaslal:
Ut február 06, 2007 9:43 pm |
  |
Tákže Vítam Vás na novej doméne www.userbars.sk ...
-Bolo to naším snom dopracovať sa na vlastný hosting a doménu, za financnej pomoci
od shaggyho za čo mu veľmi pekne Ďakujem , tím pádom je aj on vlastníkom a teda
získava hodnosť Administrátor aby mal plnu kontrolu nad príspevkami ..
-Fórum sa prepíše čiastočne aj do angličtiny (behom pár minut ak sa tak ešte nestalo...) kedže už sme na Slovenskej domene a prišli by náhodou
anglicky hovoriaci ľudia ...
-Nahodil som databázu z 6.február.2007 o 17:54 !
Príspevky a uživatelia samozrejme ostali !
-Tímto rozbiehame officiálne 1. Slovenské Userbars Fórum
Verím že Návštevnosť bude stúpať, príspevky rásť a kvalita sa dúfam bude zvyšovať
- Máme pripravených pár nových vecí na fórum ale o tom až neskôr ...
Ďakujem za priazeň ...
S pozdravom M4rekX
PS: Nemusí všetko ešte fungovať 100% preto Vás prosím ak nájdete chybu napíšte to sem a tým nám pomôžete s urýchlením opráv  |
 |
shaggy
Administrátor

Založený: 18 júl 2006
|
Zaslal:
Št február 08, 2007 11:50 am |
  |
Takže s príchodom novej domény nastávajú nové časy. Rohlíky budú zadarmo a mlieko za 1,50Sk... vlastne nie... vznikne len nová, hlavná stránka na ktorej budú prezentovaní víťazi, budú tam návody a tak podobne. Mení sa aj trochu grafika. A preto by som vás poprosil, ak sa vám niečo nepáči (napríklad tie maličké UB vedľa tém), napíšte mi to. Ak vás bude väčšina, tak sa prispôsobím. |
_________________ Na 100% už nie som teenager  |
|
   |
 |
Ph03n!x
Majster

Založený: 23 november 2006
|
Zaslal:
Št február 08, 2007 4:48 pm |
  |
Mne sa pacia tie talictka su fakt good  |
 |
shaggy
Administrátor

|
Zaslal:
Št marec 15, 2007 4:54 pm |
  |
Dnes sa hlavná stránka - www.userbars.sk - dostala do svojej dokončovacej fázy, takto nejak bude vyzerať finálna verzia, pribudnú hlavne návody a iné "vychytávky", ale dizajn sa veľmi meniť nebude. Zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. |
|
   |
 |
Oddie
Adept na Majstra

Založený: 17 december 2006
|
Zaslal:
Št marec 15, 2007 5:03 pm |
  |
Ja neviem je to nejake prazdne nejaky ramcek abo co by tam pasaoval  |
  |
 |
jurino88
Majster

Založený: 07 január 2007
|
Zaslal:
Št marec 15, 2007 8:00 pm |
  |
vsimam ze stranka sa fest zlepsila |
|
|
        Uvěznení : 1 |
 |
pecienko
Expert

Založený: 10 december 2006
|
Zaslal:
Št marec 15, 2007 9:22 pm |
  |
Pekné, ale prázdne. V každom prípade by som vylepšil aspoň tú hlavnú stránku, aby si návštevníci nemysleli, že aj obsah fóra a tutorialov je taký prázdny ako hlavná strana. Však aby to novych userov neodstrašilo. Ja by som navrhoval nejaké menu v ľavej strane a v strede nejaké novinky ako napríklad "UOTW vyhral ten a ten zúčasnili sa tý a tý" vlastne niečo čo by upútalo userov. Na spodnú stránku nejakú reklamu aby to nebolo prazdne...soi. |
 |
M4rekX
Administrátor

|
Zaslal:
Št marec 15, 2007 10:15 pm |
  |
s tými súťažami súhlasím a to sa potupom času ešte doreiši  |
 |
shaggy
Administrátor

|
Zaslal:
Št apríl 05, 2007 10:00 am |
  |
Nespavosť je zlatá vec. Občas pomáha. A aj mne s m4rekom pomohla - v noci sme trošku upratovali na fóre.
Zmenili sme trošku horné menu (pribudol odkaz na pravidlá, takže si ich teraz všimne každý).
Ďalej sme upravili aj pätičku stránky - zoznam rankov už nie je tak roztiahnutý, odstránili sme jedno počítadlo a pridali sme odkazy na oficiálne maily fóra.
Takže, v prípadne krajnej nutnosti, ak by ste potrebovali riešiť niečo závažné, tu sú oficiálne mail adresy:
všeobecné pripomienky - userbars@userbars.sk
moja (shaggyho) adresa - shaggy@userbars.sk
m4rekova adresa - M4rekX@userbars.sk
- opakujem - neposielajte zbytočné otázky, pripomienky - použite to iba v prípade, že zlyhali ostatné formy komunikácie
a ešte som pridal hore nový "reklamný" banner a keďže sa mi strašne páči, tak ho dám aj sem (pre tých čo majú vypnutú reklamu). Čo vy na to?
 |
|
   |
 |
jurino88
Majster

|
Zaslal:
Št apríl 05, 2007 10:02 am |
  |
no mne sa to fest paci je to super fakt super |
|
|
        Uvěznení : 1 |
 |
M4rekX
Administrátor

|
Zaslal:
Št apríl 05, 2007 8:16 pm |
  |
jj nespavosť to je vec vtedy sa najlepšie kecá sa kamošmi a dá sa porobiť veľa vecí ! Ked nemôžem spať tak aj na foro mám čas po technickej stránke  |
 |
shaggy
Administrátor

|
Zaslal:
Po jún 18, 2007 2:28 pm |
  |
Tak opäť prinášam pár informácií. Chystajú sa drobné zmeny, predovšetkým na stránke a pár aj na fóre (ale aké, to zatiaľ neprezradím). Jediné čo si môžete všimnúť je, že pribudli noví smajlíci (ak vám ukazuje starých, tak skúste refresh stránky), nie je ich veľa ale pár sa zmenilo a všetky sú už prispôsobené na tmavé pozadie.
Ďalej - hlavná stránka beží cez databázu, takže pribudne vlastné vyhľadávanie (nie len to Google, ktoré je súčasťou adsense), pribudla aj reklama na hlavnej stránke, dúfam že nám aspoň čiastočne pomôže pri platení hostingu a ešte som trošku optimalizoval URL adresy na hl. stránke (urobil som taký vlastný SEO mod).
A zvyšok... nechajte sa prekvapiť
Malý OT, ale nemôžem si pomôcť, tieto dva smajlíky sa mi brutál páčia:
 |
|
   |
 |
shaggy
Administrátor

|
Zaslal:
Št november 15, 2007 11:43 pm |
  |
Chcel som vám to oznámiť spolu s novým dizajnom (ktorý pripravujem, nechajte sa prekvapiť), ale keďže mám trošku viac práce, tak sa jeho uvedenie oddiali... tak vám tú "novinku" poviem takto, samostatne.
Už nejaký ten piatok sme vlastníkmi domény userbars.cz (teda konkrétne ja ). Neplánujem tam duplicitný obsah... možno časom pribudne česká mutácia stránky (patrilo by sa, aspoň zo slušnosti)... pár ponúk už mám.
Aj keď to vyzerá, že sa na fóre nič nedeje, že sme zaspali, nie je tomu tak. Práve s novou doménou a chystaným dizajnom chcem skvalitniť našu stránku. Ak by ste mali nápady, tak ich kľudne môžete napísať. Prípadne ak by niekto mal návody, ktoré viac či menej súvisia s userbarmi/sigmy a ešte tu neboli zverejnené (nemyslím iba ďalší návod na obyčajný ub/sig), môže sa ozvať. Ak sa mi bude pozdávať (upozorňujem, že som veľmi kritický), tak dostane prístupové práva k chystanej administrácii na ub.sk... aha, aj preto nestíham, lebo robím vlastnú administráciu na stránku.
To by bolo odo mňa asi tak všetko. |
|
   |
 |
jurino88
Majster

|
Zaslal:
Ne december 09, 2007 6:28 pm |
  |