| Autor |
Správa |
shaggy
Administrátor

Založený: 18 júl 2006
|
Zaslal:
Pi marec 09, 2007 5:56 pm |
  |
V poslednom čase som si všimol, že noví (ale nielen noví) členovia fóra buď nečítali pravidlá, alebo ich proste ignorujú. Týka sa to najmä podpisov (ale aj avatarov).
Veľa ľudí si dáva reklamu na cudzie fóra - ak je to usebar, je to dovolené, ale textová reklama nie! A rovnako sa vyskytujú dva sigy v podpisoch, alebo sig a viac userbarov. Ak nie je sig priveľmi veľký, tak jeden userbar k tomu tolerujem. Ale určite nie niektoré úlety, ktoré sa tu vyskytujú.
Podpisy a avatary nie sú obmedzené kvôli tomu, aby sme dokázali všetkým, kto je tu šéf, ale preto, aby sme zrýchlili načítavanie stránok a aj aby sa zbytočne nerozťahovali zobrazované stránky.
A pretože už nestíham upozorňovať previnilcov na ich pochybenia, tak budem rovno podpisy mazať a starým členom dávať basu (keďže by mali poznať pravidlá lepšie ako nováčikovia). |
_________________ Na 100% už nie som teenager  |
|
   |
 |
shaggy
Administrátor

Založený: 18 júl 2006
|
Zaslal:
Pi marec 16, 2007 3:03 pm |
  |
OK, ešte raz upozorňujem všetkých. Môžete mať pocit, že na tomto fóre je to horšie ako v koncentračnom tábore, ale pravidlá týkajúce sa avatarov a podpisu nie sú vymyslené len tak. Práve preto, že sme grafické fórum môžete mať animovaného avatara s pomerne veľkým rozmerom (150x150) a v podpise môžete mať niekoľko UB alebo sig.
Ale netolerujem reklamu na cudzie fóra (textovú - ako UB to môžete mať) a hlavne extra veľké sigy (včera som mazal jeden čo bol vyšší ako polovica môjho monitora - to už nie je sig), prípadne viac sigov v podpise (každý viete, koho sa to týka).
Takže opakujem - prečítajte si pravidlá, upravte si to podla toho, už nebudem nikoho upozorňovať, podpis rovno zmažem a prípadne odoberiem právo na podpis.
Aby ste nepovedali, že som príliš prísny, upravil som pravidlá týkajúce sa podpisu. Odteraz môžete mať viac userbarov v podpise (keďže sme UB fórum) a drobné zmeny nastali v sigoch.
Predsa len, chcem vychádzať v ústrety vám, užívateľom, tak dúfam že toto vám bude úplne stačiť. |
_________________ Na 100% už nie som teenager  |
|
   |
 |
|
|
|
|