Obsah fóra userbars.sk
 FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny •  Súdna sieň   •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie
 •   Pravidlá fóra !!!  •  
 Dodržiavajte pravidlá! Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Pridať novú témuZaslať odpoveď
Autor Správa
shaggy
Administrátor
Administrátor

Založený: 18 júl 2006

PríspevokZaslal: Ut august 29, 2006 10:26 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Po množiacich "priestupkoch" som sa rozhodol napísať túto tému. Je venovaná všetkým previnilcom. Vy si myslíte, že pravidlá sú robené len tak pre srandu? Slúžia všetkým, aby sa predišlo spammu a otravovaniu ostatných členov fóra. Ak niekto dostane basu, tak sme k tomu mali dôvod. Tá basa je na to, aby nad sebou popremýšlal a snažil sa zmeniť. Ale komu nie je rady, tomu nie je pomoci.
Napríklad taký Darky dostal basu, ale pretože chcel sledovať fórum zaregistroval sa znovu pod menom WarAZ (názov jeho fóra a pod týmto menom je aj na českom fóre). Za dvojnásobnú registráciu a za to že nepochopil význam väzenia, dostal BAN na IP adresu.
A nebolo to len preto, že sa zaregistroval ale aj preto, že je blbec (áno už sa sťažoval adminovi, že som ho nazval debilom) a dal si taký ľahký nick, že som to zistil hneď (a ešte ma aj otravoval cez SS).
Dúfam, že to bude dobrý príklad pre ostatných, terajších aj budúcich "nenapravitelných".

Ale pretože som dobrák, prihovoril som sa za neho u admina, aby zrušil BAN a iba mu predĺžil basu. Darky túto možnosť odmietol, asi sa urazil. Veľa ľudí urazí ak niekto iný má pravdu, nevedia si priznať chybu.
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránky
Sabados
Expert
Expert

Založený: 26 august 2006

PríspevokZaslal: Ut august 29, 2006 5:02 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Kto nemal moznost vidiet Darkyho "vycinanie" tak sem napisem asi tolko ze po tom co dostal ban sa tu zrazu registroval najprv ako "Smejdi" , "Staci vam to?" ,"Vsetci ste hajzli", "Debili" myslim ze to hovori za vsetko Confused

Ma oskalpovali:Lacikaboss......
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
shaggy
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Ut august 29, 2006 5:05 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Presne tak. Poprosil som M4reka, nech mu nedá BAN, nech mu napíše, že mu dáme ešte jednu možnosť, ale on ju odmietol (už som to písal).
Ale aby sa nepovedalo, varoval som aj admina českého fóra, lebo už aj tam si založil druhé konto, aj tam si koleduje o BAN.
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránky
shaggy
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Pi marec 23, 2007 5:04 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Chcel by som poprosiť všetkých čo sa rozhodnú vydávať cudzie UB za svoje - robte to aspoň inteligentne. Si uvedomte že poznáme dosť stránok s userbarmi, pamätáme si ich a vieme si ich aj nájsť (aj to robíme v prípade podozrenia). Ak budem mať dobrú náladu, vy budete kradnúť inteligentne a priznáte sa - možno dostanete len týždeň basu.
Ale ak budete sprostí ako McRae, ktorý sa nielenže nepriznal, ale ešte nám chcel aj poslať PSD, ktoré však úplnou náhodou uložil ako PDF (každý určite "vie", že keď dá uložiť PDF tak to prepíše aj pôvodné PSD, však?), tak si nezaslúži nič iné ako BAN.
Fakt tu nepotrebujeme "grafikov", ktorí nič nerobia. Ukradnúť si to z cudzej stránky viem aj ja, na to nepotrebujem ďalšieho člena.

A ešte by som chcel poprosiť - naozaj necitujte posledné príspevky. Ak je to nutné, alebo ak to situácia vyžaduje, tak mi to nevadí. Ale vo väčšine prípadov (ak nie je napísané inak) je jasné, že reagujete na posledný príspevok.

Ďakujem Smile

Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Pi máj 04, 2007 4:43 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Chcel by som vám opäť pripomenúť, aby ste ma neobťažovali cez Súkromné správy s požiadavkami na grafiku. Ja sledujem fórum a ak budem mať čas a nápad, tak určite niečo urobím.
Súkromné správy slúžia na nevyhnutnú komunikáciu ohľadom fóra, prípadne na otázky. Na požiadavky slúži príslušná téma.

Administrátor
Administrátor

Založený: 17 júl 2006

PríspevokZaslal: Pi máj 04, 2007 7:53 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

K tomuto sa aj ja osobne prihovorím !

Neposielajte mi SS aby som Vám niečo vytvoril zadarmo , na to sú tu príslušné sekcie ! Na SS mi dávajte len návrh také ktoré budu pre mňa alebo toto fórum výhodne !

Ja požiadaku ktorá mi pasuje a chce sa mi .. (a samozrejme ak mam na to čas) tak to spravím ... nemôžem robiť všetko len ja , 1) sa mi nechce , 2) nemusiím mať na to čas 3) možno ma daná vec vôbec nezaujíma Smile

Takže ešte raz neposielajte SS za účelom požiadavok na grafiku .. na to su tu dve sekcie jedna je na požiadanie (čo sa týka userbarov) a druha je čo sa týka všeobecne grafiky !

hawkeye
Moderátor
Moderátor

Založený: 11 august 2006

PríspevokZaslal: Št máj 10, 2007 5:11 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Za posledný týždeň som už toľkokrát niekoho napomenul v citovaní posledných príspevkov, že to ani nespočítam.
Keby som si robil zárezy na stôl, tak sa na ňom nebude dať ani pracovať, ako bude zničený.
Dal som si ešte aj do podpisu ten userbar, trocha klesli tieto "priestupky", ale stále musím editovať príspevky.

Preto ešte raz opakujem:

Posledné príspevky sa na tomto fóre proste necitujú!

Je to v pravidlách, každý má povinnosť si ich prečítať! A tie pravidlá sú na to, aby sa dodržiavali.

Expert
Expert

Založený: 10 december 2006

PríspevokZaslal: Št máj 10, 2007 7:22 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Počujte hodte si do podpisov kazdy tento UB..dufam ze to pomoze a ludia si uvedomia ze citovat posledy prispevok je zakazane
Image

Moderátor
Moderátor

Založený: 11 august 2006

PríspevokZaslal: Št máj 10, 2007 8:05 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Nie, nechcem to zase preháňať, aby to tu mal každý druhý-tretí, v podpise, to zase nie... Dobré je, keď každý má podľa svojho, pekný podpis Wink

A máš tam pravopisnú chybu okrem toho...

Majster
Majster

Založený: 21 január 2007

PríspevokZaslal: Št máj 10, 2007 9:29 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

jj NECITUJTE POSLDNY PRISPEVOK....a dost tazko sa to cita takze ja si to do podpisu nedam

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
shaggy
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Pi máj 11, 2007 10:46 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ešte raz to poviem - keby sme chceli, tak môžeme zablokovať citovanie posledných príspevkov úplne. Ale nechceme, lebo občas potrebujete odcitovať posledný príspevok - niekedy to situácia naozaj vyžaduje.
Ale ak odpovedáte na posledný príspevok a z textu je jasné, že pokračujete v konverzácii, neviem prečo by ste mali citovať posledný príspevok.
To by sa tak mohli citovať všetky správy a pozerať sa na citácie citovaných citácií, ktoré zbytočne predlžujú stranu nemám chuť.

Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Ut september 18, 2007 2:19 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ľudia, ja neviem či si robíte srandu, ale prosím vás - čítajte pravidlá.
Je tam 5 bodové stručné zhrnutie, ktoré musí pochopiť každý, aj dieťa ktoré nevie poriadne čítať. Mňa už nebaví napomínať vás, tak si dávajte na to pozor!

Pridať novú témuZaslať odpoveď

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému