Obsah fóra userbars.sk
 FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny •  Súdna sieň   •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie
 •   Pravidlá fóra !!!  •  
 Ako sa Vám páči naše fórum ? Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Pridať novú témuZaslať odpoveď
Autor Správa
M4rekX
Administrátor
Administrátor

Založený: 17 júl 2006

PríspevokZaslal: Št október 19, 2006 1:54 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Nebudem robiť hlasovanie ale každy sa vyjadrite Smile

Sme tu už nejaký ten piatok a slušne sa nám to tu rozbehlo , počtom uživatelov už dobiehame čechov a príspevkami mame nádskok
takže Vám všetkým Ďakujem za priazeň Thanx

A som zvedavý čo si myslíte o tomto fóre... Twisted Evil

BTW: môžte sa potom aj jednotlivo vyjadriť na vedenie fóra Smile
(zatiaľ Ja-M4rekX ako admin , Shaggy ako moderator a Hawkeye ako grafik)

Bilardos
Nováčik
Nováčik

Založený: 14 október 2006

PríspevokZaslal: Št október 19, 2006 3:07 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Rozhodně jsem velice rád, že jsem na takové fórum přišel.
Námitky nějak nemám žádné. Co jsem od fóra očekával, to jsem zde i našel.
Možná rozvinout rady kolem grafiky a třeba by bylo fajn debatovat třeba nad radami pro Photoshop, nebo nějaké další návody a finty.
Myslím si, že vyšší počet uživatelů by nastalo, kdyby fórum vešlo lépe ve známost. No z mé strany se na tom na oplátku rozhodně fórum dočká.
Takže z tohoto pohledu rozhodně schvaliji, že pokud se někomu něco dělá na požádání, tak na oplátku to chce nít na jeho fóru zpětnou vazbu na toto fórum.
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Administrátor
Administrátor

Založený: 18 júl 2006

PríspevokZaslal: Št október 19, 2006 3:35 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ďakujeme za pochvalu. Pripravuje sa hlavná stránka k fóru, kde budú návody a iné ľahôdky, nechajte sa prekvapiť Smile

Začiatočník
Začiatočník

Založený: 25 august 2006

PríspevokZaslal: Pi október 20, 2006 1:44 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Skvelé fórum

MoNKeY
Expert
Expert

Založený: 23 august 2006

PríspevokZaslal: Pi október 20, 2006 4:00 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

tak,tak jak hovori vidicon.SKVELE FORUM Thanx

Battle win: 1 Surprised
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránky
oco5461
Grafik
Grafik

Založený: 09 október 2006

PríspevokZaslal: Pi október 20, 2006 7:33 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

som nadmieru spokojny Yahoo
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorové WWW stránky
paul33
Pokročilý
Pokročilý

Založený: 15 september 2006

PríspevokZaslal: Pi október 20, 2006 8:55 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

jj je to super foruj Wink

Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: So október 21, 2006 9:50 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Díky za Vašu podporu . taketo slová určite potešia ... my sa Vám za to odvdačíme zo shaggym naším TOP PROJECTOM Smile (zatial nebudem prezrádzať ale určite sa Vám to bude páčit...) Týmto projektom by sme sa mali dostať medzi Svetovú špičku USERBARS stránok/fór Smile

A inak tuším že sme aj 1.Slovenské Userbars fórum Smile

pisak-33
Začiatočník
Začiatočník

Založený: 04 august 2006

PríspevokZaslal: So október 21, 2006 11:00 am Odpovedať s citátomNávrat hore

no prvé a zatial najlepsie Laughing velmi sa mi paci vaša prerobená templata..tie tlačítka sú výborné aj LOGO pekné...len dufam ze tu bude viacej návodov a večšia ochota grafikov... Thanx

Nováčik
Nováčik

Založený: 16 október 2006

PríspevokZaslal: So október 21, 2006 12:05 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

je to super fórum a ty návody by byly taky super - mám photoshop a vůbec s nim neumim tak bych se to rád naučil sem prostě lama Laughing Laughing ale fórum je fakt skvělý
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránkyICQ
shaggy
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: So október 21, 2006 12:15 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Väčšia ochota grafikov - my sme ochotní, ale nemôžeme stíhať všetko a sekcia request je tu na to, aby pomáhali iní, nielen vedenie fóra. A niekedy sú ľudia nedočkaví a potom to aj ta vyzerá.
A hlavne (aspoň čo sa mňa týka), v momente keď si niekto nečíta pravidlá tak jeho požiadavky ignorujem... však vojtah22 - ty si si asi nečítal pravidlá a hlavne tú časť, kde je písané že avatar môže mať max. 59kB! Very Happy Zmeň si to, lebo... ti urobím škaredý userbar a dám ti ho do podpisu Laughing

Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: So október 21, 2006 12:43 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

K návodom:

No od Vlasatca mam slubeny Tutorial na SIG Smile tak som zvedavy... Smile

Ja skusim spravit ešte jeden tutorial na userbary Smile kedže som už vyspel v tvorbe...

K Ochote Grafikov:
    Ja osobne sa snazim ako viem ale nemam tolko casu sa Vám všetkým venovať .. ako ste si všimli tak requesty robím väčšinou Ja občas shaggy a myslím že už niečo spravil aj Mostajz s Vlasatcom a Andreikom
    ale kedže Najaktívnešjší grafici sme tu mi vo vedení + Andreiko tak nestihame. Vy tu potom začnete pisat že kedy to bude atd...
    Najlepšie by bolo keby sa sem odniekial dotrepali aspon dvaja grafici čo by tu aktívne pomáhali

K nášmu templatu a fóru:

Ďakujem Vám a ďakujem shaggymu za ranky,tlačítka Smile (proste za tu upravu templatu Smile )

shaggy
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: So október 21, 2006 12:49 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja len dodám, že na návodoch sa pracuje bude ich viac, ale nedá mi to sa neopýtať. M4rek - na čo budeš robiť ďalší návod na tvorbu userbarov? To je pekné, že si sa zlepšil, ale myslím že je úplne zbytočné mať x návodov na to isté, radšej urob návod na niečo čo tu ešte nie je.
V návode na UB neukazuješ svoju tvorbu a to ako to super vieš, ale postup ako sa to má robiť. A ten bude skoro vždy taký istý.

Nováčik
Nováčik

Založený: 16 október 2006

PríspevokZaslal: So október 21, 2006 12:52 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy napísal:
vojtah22 - ty si si asi nečítal pravidlá a hlavne tú časť, kde je písané že avatar môže mať max. 59kB! Very Happy Zmeň si to, lebo... ti urobím škaredý userbar a dám ti ho do podpisu Laughing

můžu tě ujistit že pravidla sem čet akorát sem bohužel nezjistil že je to větší tak sorry už sem to smazal Mad
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránkyICQ
M4rekX
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: So október 21, 2006 12:59 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

vojtah nehnevaj sa Smile Vyuzi sekciu na poziadanie a poziadaj nech ti niekto spraví avatar Wink

shaggy tak suhlasim , skusim nieco ine..

Pridať novú témuZaslať odpoveď

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému