| Autor |
Správa |
M4rekX
Administrátor

Založený: 17 júl 2006
|
Zaslal:
Št október 19, 2006 1:54 pm |
  |
Nebudem robiť hlasovanie ale každy sa vyjadrite
Sme tu už nejaký ten piatok a slušne sa nám to tu rozbehlo , počtom uživatelov už dobiehame čechov a príspevkami mame nádskok
takže Vám všetkým Ďakujem za priazeň
A som zvedavý čo si myslíte o tomto fóre...
BTW: môžte sa potom aj jednotlivo vyjadriť na vedenie fóra
(zatiaľ Ja-M4rekX ako admin , Shaggy ako moderator a Hawkeye ako grafik) |
 |
Bilardos
Nováčik

Založený: 14 október 2006
|
Zaslal:
Št október 19, 2006 3:07 pm |
  |
Rozhodně jsem velice rád, že jsem na takové fórum přišel.
Námitky nějak nemám žádné. Co jsem od fóra očekával, to jsem zde i našel.
Možná rozvinout rady kolem grafiky a třeba by bylo fajn debatovat třeba nad radami pro Photoshop, nebo nějaké další návody a finty.
Myslím si, že vyšší počet uživatelů by nastalo, kdyby fórum vešlo lépe ve známost. No z mé strany se na tom na oplátku rozhodně fórum dočká.
Takže z tohoto pohledu rozhodně schvaliji, že pokud se někomu něco dělá na požádání, tak na oplátku to chce nít na jeho fóru zpětnou vazbu na toto fórum. |
|
|
  |
 |
shaggy
Administrátor

Založený: 18 júl 2006
|
Zaslal:
Št október 19, 2006 3:35 pm |
  |
Ďakujeme za pochvalu. Pripravuje sa hlavná stránka k fóru, kde budú návody a iné ľahôdky, nechajte sa prekvapiť  |
_________________ Na 100% už nie som teenager  |
|
   |
 |
Vidicon
Začiatočník

Založený: 25 august 2006
|
Zaslal:
Pi október 20, 2006 1:44 pm |
  |
Skvelé fórum |
 |
MoNKeY
Expert

Založený: 23 august 2006
|
Zaslal:
Pi október 20, 2006 4:00 pm |
  |
tak,tak jak hovori vidicon.SKVELE FORUM  |

Battle win: 1  |
|
   |
 |
oco5461
Grafik

Založený: 09 október 2006
|
Zaslal:
Pi október 20, 2006 7:33 pm |
  |
som nadmieru spokojny  |
|
|
    |
 |
paul33
Pokročilý

Založený: 15 september 2006
|
Zaslal:
Pi október 20, 2006 8:55 pm |
  |
jj je to super foruj  |
 |
M4rekX
Administrátor

|
Zaslal:
So október 21, 2006 9:50 am |
  |
Díky za Vašu podporu . taketo slová určite potešia ... my sa Vám za to odvdačíme zo shaggym naším TOP PROJECTOM (zatial nebudem prezrádzať ale určite sa Vám to bude páčit...) Týmto projektom by sme sa mali dostať medzi Svetovú špičku USERBARS stránok/fór
A inak tuším že sme aj 1.Slovenské Userbars fórum  |
 |
pisak-33
Začiatočník

Založený: 04 august 2006
|
Zaslal:
So október 21, 2006 11:00 am |
  |
no prvé a zatial najlepsie velmi sa mi paci vaša prerobená templata..tie tlačítka sú výborné aj LOGO pekné...len dufam ze tu bude viacej návodov a večšia ochota grafikov...  |
_________________ podpis zmazaný - bol proti pravidlám. Shaggy - az take porusenie to nebolo |
|
     |
 |
vojtah22
Nováčik

Založený: 16 október 2006
|
Zaslal:
So október 21, 2006 12:05 pm |
  |
je to super fórum a ty návody by byly taky super - mám photoshop a vůbec s nim neumim tak bych se to rád naučil sem prostě lama ale fórum je fakt skvělý |
|
|
    |
 |
shaggy
Administrátor

|
Zaslal:
So október 21, 2006 12:15 pm |
  |
Väčšia ochota grafikov - my sme ochotní, ale nemôžeme stíhať všetko a sekcia request je tu na to, aby pomáhali iní, nielen vedenie fóra. A niekedy sú ľudia nedočkaví a potom to aj ta vyzerá.
A hlavne (aspoň čo sa mňa týka), v momente keď si niekto nečíta pravidlá tak jeho požiadavky ignorujem... však vojtah22 - ty si si asi nečítal pravidlá a hlavne tú časť, kde je písané že avatar môže mať max. 59kB! Zmeň si to, lebo... ti urobím škaredý userbar a dám ti ho do podpisu  |
|
   |
 |
M4rekX
Administrátor

|
Zaslal:
So október 21, 2006 12:43 pm |
  |
K návodom:
No od Vlasatca mam slubeny Tutorial na SIG tak som zvedavy...
Ja skusim spravit ešte jeden tutorial na userbary kedže som už vyspel v tvorbe...
K Ochote Grafikov:
Ja osobne sa snazim ako viem ale nemam tolko casu sa Vám všetkým venovať .. ako ste si všimli tak requesty robím väčšinou Ja občas shaggy a myslím že už niečo spravil aj Mostajz s Vlasatcom a Andreikom
ale kedže Najaktívnešjší grafici sme tu mi vo vedení + Andreiko tak nestihame. Vy tu potom začnete pisat že kedy to bude atd...
Najlepšie by bolo keby sa sem odniekial dotrepali aspon dvaja grafici čo by tu aktívne pomáhali
K nášmu templatu a fóru:
Ďakujem Vám a ďakujem shaggymu za ranky,tlačítka (proste za tu upravu templatu )
|
 |
shaggy
Administrátor

|
Zaslal:
So október 21, 2006 12:49 pm |
  |
Ja len dodám, že na návodoch sa pracuje bude ich viac, ale nedá mi to sa neopýtať. M4rek - na čo budeš robiť ďalší návod na tvorbu userbarov? To je pekné, že si sa zlepšil, ale myslím že je úplne zbytočné mať x návodov na to isté, radšej urob návod na niečo čo tu ešte nie je.
V návode na UB neukazuješ svoju tvorbu a to ako to super vieš, ale postup ako sa to má robiť. A ten bude skoro vždy taký istý. |
|
   |
 |
vojtah22
Nováčik

Založený: 16 október 2006
|
Zaslal:
So október 21, 2006 12:52 pm |
  |
| shaggy napísal: | vojtah22 - ty si si asi nečítal pravidlá a hlavne tú časť, kde je písané že avatar môže mať max. 59kB! Zmeň si to, lebo... ti urobím škaredý userbar a dám ti ho do podpisu  |
můžu tě ujistit že pravidla sem čet akorát sem bohužel nezjistil že je to větší tak sorry už sem to smazal  |
|
|
    |
 |
M4rekX
Administrátor

|
Zaslal:
So október 21, 2006 12:59 pm |
  |
vojtah nehnevaj sa Vyuzi sekciu na poziadanie a poziadaj nech ti niekto spraví avatar
shaggy tak suhlasim , skusim nieco ine.. |
 |
|
|