Obsah fóra userbars.sk
 FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny •  Súdna sieň   •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie
 •   Pravidlá fóra !!!  •  
 Userbar alebo dirigent? Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Pridať novú témuTáto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
Autor Správa
userbarno1
Nováčik
Nováčik

Založený: 31 marec 2008

PríspevokZaslal: Po marec 31, 2008 1:28 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak tato stranka je brutal.
Len neviem co je zbytocnejsie ci userbars.sk alebo dirigent v orchestri.
A ze PRVA SLOVENSKO CESKA STRANKA bla bla.
No pocitam ze do tyzdna tu bude 26 stranok venovanej takej zbytocnosti ako je userbar.
A mam napad. Zajtra zalozim web 1. mimogalakticka stranka venovana pocitadlam pristupov na stranku.
Bhuaaaa bhuaaaaa
Drzim palce a radim robte nieco co ma vyznam lebo tento omyl s nazvom userbars.sk stoji za velke... vsak viete.
Dovi dopo Lenka
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Administrátor
Administrátor

Založený: 18 júl 2006

PríspevokZaslal: Po marec 31, 2008 2:47 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ďakujem, vážime si každý názor, aj keď ide iba o neuspokojenú sekretárku... o to viac nás teší, ak je to kladný ohlas - ako v tomto prípade. Ešte raz ďakujem Smile

Začiatočník
Začiatočník

Založený: 04 február 2008

PríspevokZaslal: Po marec 31, 2008 6:41 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

hesj userbano ty si co za .... Very Happy som zvedavy na tu tvoju ,,sranku" a nie stranku ako fakt podla mna tato stranka supa dupa(len keby prijmali reklamy Very Happy) som sa kvoli nej viac zacal venovat grafike takze diky Wink

Majster
Majster

Založený: 21 január 2007

PríspevokZaslal: Po marec 31, 2008 6:50 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

heh MUDr. Lenka Nemenovaná
taktiež ti želám veľa šťastia s tou mimogalaktickou stránkou venovanou počítadlám....dúfam, že ti kvôli častým návštevám nebude veľmi padať.....

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
userbarno1
Nováčik
Nováčik

PríspevokZaslal: Po marec 31, 2008 9:16 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

acinoblablabláá odkial vies ze som MUDr.? Jedine v com mas pravdu je ze som Lenka.
Vladiex aj ja sa venujem grafike ale vas peceda si otvara hubu a kritizuje robotu inych. Nikoho nechcem urazit na tejto stranke a vonkoncom vasu pracu ale len vracam pozicane predcedovi šágymu.
shaggy
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Po marec 31, 2008 10:03 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Vidíš, keby si nebola sekretárka, tak by si si nemusela požičiavať a potom aj vracať Wink
Si žena. Super... máme byť z toho mimo? Neviem, čo si o sebe myslíš, ale pribehneš si sem a navážaš sa do bezvýznamnosti našej práce. Potom sa aj ja navážam do tvojej... ja nie som ten, ktorý začal, ty nemáš čo vracať...

Ak považuješ userbary za zbytočné - prosím, je to tvoj názor, nikto ti ho neberie. Nemusíš sem chodiť, naozaj. Ak sa chceš vyjadriť k niečomu, ku kvalite nejakej práce, tak prosím konkrétne.
Dovtedy budeš iba pre mňa nula, ktorá v 26tich rokoch nedosiahla nič. Také tu naozaj nepotrebujem.

A na margo bezvýznamnosti... keď fajčíš tvojho šéfa, tiež z toho nebudú deti a nikto ti nehovorí, že to je bezvýznamná robota. Zamysli sa nad tým.

Nováčik
Nováčik

PríspevokZaslal: Ut apríl 01, 2008 7:13 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Pocuvaj paštikár Šágy. Si chrapúň uz len s toho dovodu ze tu zneuzivas udaje pri registracii uzivatela a vytrubujes to vsade kto je kto. Takze dalsi dokaz ze tento nezmysel a omyl userbars.sk spravuju dementi (šágy) a deťúrence z blavy čo hovnu rozemuje a v zivote nic nedokazali.
A navažam sa do tvojej prace a nie do práce inych tak ako sa aj ty navazas do prace inych.
Ospravedlnujem sa vsetkym co sa dotkla moja reakcia ale Šágy tebe nie.
Tak pracuj dalej a zverejnut info o uzivateloch nech vsetci vedia ako si klesol na dno.
Za toto by som ti nedovolila spravovat ani mailovu schranku na azete.
Sa uvedom chlapce.
Prajem prijemny a nicim neruseny den.
hawkeye
Moderátor
Moderátor

Založený: 11 august 2006

PríspevokZaslal: Ut apríl 01, 2008 10:02 am Odpovedať s citátomNávrat hore

userbarno1 napísal:
blah blah, deťúrence z blavy čo hovnu rozemuje a v zivote nic blah blah

hovno sice rozemujem, ale aspon MY MAME LOOOVE...

kazdopadne, pocas pracovnej doby treba pracovat a nesurfovat po detskych forach..

cus.
hoki.

p.s.: nie vsetci mestania su zli.

Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Ut apríl 01, 2008 12:43 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

userbarno1 napísal:
...ze tu zneuzivas udaje pri registracii uzivatela a vytrubujes to vsade kto je kto...

Lenka zo Šurian, zvykni si na to, že keď niekde prídeš a budeš sa správať ako tá najväčšia <|> tak sa môže stať, že niekto o tebe povie informácie, ktoré sa ti nemusia celkom páčiť. Ako súvisia informácie, ktoré si uviedla napr. na azete s registráciou na tomto fóre? NIČ z toho, čo si uviedla pri registrácii na tomto fóre som neprezradil Wink A čo ak mám dobre zdroje a zistil som si to? To vieš, my paštikári si môžme dovoliť zaplatiť takých ľudí... Alebo som si len tak tipol... Ach Lenka, začínaš tápať.

userbarno1 napísal:
A navažam sa do tvojej prace a nie do práce inych tak ako sa aj ty navazas do prace inych.

Ja som s tým nezačal. Ale aby som ti odpovedal ako človek inteligentný, starí Rimania mali na to pekné príslovie - Morbi id ipsum pretium justo dapibus tincidunt.

userbarno1 napísal:
Pocuvaj paštikár Šágy... deťúrence z blavy čo hovnu rozemuje...

1.) ty si prvá začala urážať moju prácu, ja som len odpovedal,
2.) ty si prvá začala urážať moje mesto, ja som na Šurany nič nepovedal. Mám to mesto rád, narodila sa tam moja babka, moja mama. Neurážam ľudí podľa ich pôvodu, druhý admin nie je z Bratislavy a dokážeme spolu vychádzať. Nie sme ani banda detí, sme ľudia, ktorých zaujíma táto oblasť. Máme medzi nami čerstvého 40nika, ja už tiež nepatrím k najmladším.

Dám ti radu do života:
1.) ak sa budeš s niekým hádať, nájdi si seberovného, môže sa ľahko stať, že padneš na hubu. Aj keď pochybujem, že by som vo svojom okolí našiel niekoho "vhodného" pre teba, ja sa stretávam len s inteligentnými ľuďmi.
2.) môžeš nám hovoriť blaváci, ale nehovor nám paštikári. Skús napr. ementáler, alebo požierač tuniaka s olivami... paštéky nejem už veľmi dlhú dobu.

Nováčik
Nováčik

PríspevokZaslal: Ut apríl 01, 2008 1:03 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ale sa mylis. Prezradil si ze som sekretarka. Teraz si prezradil ze som zo Surian a to normalny admin nikdy neurobi.

S tym navazanim si zacal prvy ty.
Sice nie na tomto fore ale na inom.
Zacal si zhovadovat robotu mojej blizkej osoby v rodine.
Zhovadoval si jej firmu robotu za ktoru nema ani korunu a robila to vo svojom volnom case.

Neurazam Bratislavu a to ze som vas nazvala paštikari tak to vravieval moj trener na Blavakov.
Mimochodom teta sa narodila a zije v Blave.

Este raz vravim ze ziadne uzivatela na tomto fore nechcem urazit.
Ale Šági ty si si to posral.
shaggy
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Ut apríl 01, 2008 5:55 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Milá Lenka,
pletieš si dojmy z pojmami. Prečítaj si nejaké články, nebudeš vyzerať smiešne.

Ja ako admin tejto stránky, som neprezradil NIČ, čo by som sa z pozície admina dozvedel. Tak ako ma ty poznáš z inej stránky, tak som aj ja čistou náhodou narazil na tvoj profil na azete... iba som sem uviedol verejne prístupné informácie. Ak nechceš, aby ich ľudia čítali NEDÁVAJ ICH NA WEB!
Ako admin mám právo bojovať proti spammu. Písanie príspevkov, ktoré nesúvisia s touto stránkou, ktorých základ je niekde úplne inde, sa dá považovať za spam. Vo väčšine prípadov stačí konkrétneho človeka osloviť krstným menom a pochopí, že niečo také ako anonymita na internete neexistuje a prestane zasielať nevyžiadané príspevky.

Vieš, že by ma naozaj zaujímalo, koho robotu som "zhodil"? Pretože ja kritizujem iba prácu takzvaných webdizajnérov, grafikov a IT odborníkov, ktorí ani zďaleka nie sú odborníkmi.
Ak som teda urazil prácu (nie konkrétne osobu, iba nedokonalú prácu) tebe blízkej osoby, znamená to, že sa hrá na odborníka, ktorým ani zďaleka nie je. Ak by tá osoba bola odborníkom, nepotrebovala by nikoho, aby ju tu obhajoval a urážal všetkých ostatných členov tohto fóra (ano kancelárska trúba, urazila si predovšetkým ostatných členov fóra kvôli niečomu, čo súvisí so mnou) a hlavne by v jej prospech hovorila jej kvalitná práca. Lenže tá osoba asi nemá nič také, čím by dokázala vyvrátiť moje tvrdenia.

Moderátor
Moderátor

Založený: 03 január 2008

PríspevokZaslal: Ut apríl 01, 2008 7:04 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Do prdele Shaggy nedaj jej BAN, nech nam ešte čosi napíše. Ja som Prešovčan a je mi jedno, kto je ,,Blavák" či ,,Paštikár" a je mi jedno, kto vedie toto fórum či je to bratislavčan alebo košičan.

Toľko odo mňa. Wink
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránkyICQ
shaggy
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Ut apríl 01, 2008 7:29 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja jej ban nedám, tiež sa celkom na nej bavím. Len mi je ľúto, že si neuvedomuje, že sa zhadzuje sama...

Moderátor
Moderátor

Založený: 03 január 2008

PríspevokZaslal: Ut apríl 01, 2008 7:39 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Pravda. Pravda. Je to úbohé nie len pre ňu, ale aj pre toho koho obraňuje.

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránkyICQ
userbarno1
Nováčik
Nováčik

PríspevokZaslal: Ut apríl 01, 2008 7:58 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Len sa tu vsetci neposerte. Seriem ti ja na ban a kludne ma zrus.
A ze sa bavis? Neverim!!! Az sem je pocut ako ti prskaju sliny pan najdokonalejsi. Tlak ako? Nechaj tak, rozchodis. Takymto omylov ako si ty by som zakazala spravovat hocaky web.
Hras sa tu na dzefa a pritom si nikto. Obycajny fajnovy paštikár co si mysli ze zozral vsetku mudrost sveta a si najvacsi. Ano si najvacsi ale ....... Dobru noc

Prosim ban, ban, ban.
Aspon na 100 rokov. Dufam ze dovtedy nezalozis dalsi omyl ako je userbars.sk
Pridať novú témuTáto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému