Obsah fóra userbars.sk
 FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny •  Súdna sieň   •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie
 •   Pravidlá fóra !!!  •  
 usebary a podvody Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Pridať novú témuZaslať odpoveď
Poll :: Co si myslite o tejto teme?

Myslim si ze je potrebna.
17%
 17%  [ 3 ]
Je nanic vobec sa ma netyka.
23%
 23%  [ 4 ]
myslim ze davis36 zbytocne spomaluje forum
29%
 29%  [ 5 ]
neviem
29%
 29%  [ 5 ]
Celkom hlasov : 17

Autor Správa
davis36
BANNED
BANNED

Založený: 15 november 2007

PríspevokZaslal: Št november 15, 2007 3:10 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

bolo by dobre keby na usebaroch bol napis aj malym for usebars.sk pretoze na internete ich je kopa a nikto kto to nevie moze podvadzat a tak by sa to zrusilo.

Ak s touto temou nesuhlasite tak ok no myslim zeby bolo lepsie keby sa jej vsetci drzali vsak nikto nema rad podvodnikov Cool
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorové WWW stránky
M4rekX
Administrátor
Administrátor

Založený: 17 júl 2006

PríspevokZaslal: Št november 15, 2007 3:26 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

no keby sa to tam napísalo tak už by to bolo preplnene jedine ako by sa dalo zmadziť by bol exif v jpg lenže kedže neukladame do jpg tak to nepojde Very Happy
alebo ešte keby sme mali všetky ub na servery a linky by by odkazovali sem...

akože dobrá tema viem čo naznačuješ ale myslím že to nieje možné...

lovec
Majster
Majster

Založený: 04 august 2006

PríspevokZaslal: Št november 15, 2007 3:26 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

no myslim ze userbary vie robit strasne vela ludi ... a preto keby sa pisalo na tieto ubcka ze userbars.sk alebo nieco podobne nemalo by to zmysel a chodilo by sem menej ludi... to by sa muselo pisat taketo nieco asi na vsetkych forach... myslim ze mnoho ludi by nechcelo mat v podpise userbar kde by musel mat odkaz na toto forum. a neviem ci by sa to nepovazovalo na niektorych forach ako reklama...
tož moj názor

Acinonyx
Majster
Majster

Založený: 21 január 2007

PríspevokZaslal: Št november 15, 2007 4:06 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

no podľa mňa je to hlúposť....ja by som bol rád,keby som bol na nejakom cudzom fóre a tam by mal niekto v podpise môj userbar....no a kradnutie....ak tu príde niekto zo zahraničia,zoberie nejaký userbar a bude sa s tým userbarom chváliť,tak je úbožiak,pretože nevie nič spraviť a musí sa chváliť cudzím perím...a keby to k tomu bol môj userbar,bol by som na seba pyšný,že som ho spravil,že ho niekto dokonca ukradol....ale mnohokrát sa podvody zistia a potom ten úbožiak,ktorý kradol,bude potupený

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
davis36
BANNED
BANNED

PríspevokZaslal: Št november 15, 2007 7:37 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

da sa to vyuzit pre lenivych Very Happy
nechcem spamovat
no vela ludi rozmysla takto (naco ho budem robit ked ho mozem stiahnut) to iste je aj pri signaturach niekto rozmaze cez gimp podpis a da tam svoj
Very Happy
mozno to je zbytocna tema no stacila by aspon zmienka v akom porograme to robil alebo nejaka ochranna znacka Superman
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorové WWW stránky
M4rekX
Administrátor
Administrátor

Založený: 17 júl 2006

PríspevokZaslal: Št november 15, 2007 7:42 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

ja ta chapem, viem o čo ti ide lenže keby tam bolo všade že userbars.sk tak by to pokazilo userbar Wink myslíš si žeby si potom ludia davali take userbary ? najdu si iny bez zbytočních textov.. snad chápeš

shaggy
Administrátor
Administrátor

Založený: 18 júl 2006

PríspevokZaslal: Št november 15, 2007 11:36 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Zaujímavý nápad, ale... presne o to ide pri userbaroch - aby ich ľudia používali v podpisoch. Ak niekto použije môj ub v podpise, som iba rád.
A čo sa týka vydávania cudzích userbarov za svoje. Užívatelia fóra môžu byť radi, že majú mňa a hawkeyeho. Behám po fórach (prevažne slovenských, ale aj zahraničných) a ak narazím na povedomý userbar (pozdravujem m@tta21) a je jasné, že sa tým chváli niekto iný, tak ich hneď na to upozorním... a zatiaľ som sa vždy dohodol.
A ak niekto vydáva kradnutý userbar za svoj na tomto fóre, tak je to oveľa jednoduchšie. V takom prípade je odmena okamžitý BAN Smile

BANNED
BANNED

PríspevokZaslal: Pi november 16, 2007 3:49 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy mudro si to vyriesil a tak si myslim ze uz neni co dodat a mozte tuto temu LOCK Lock
Pridať novú témuZaslať odpoveď

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému