| Autor |
Správa |
davis36
BANNED

Založený: 15 november 2007
|
Zaslal:
Št november 15, 2007 3:10 pm |
  |
bolo by dobre keby na usebaroch bol napis aj malym for usebars.sk pretoze na internete ich je kopa a nikto kto to nevie moze podvadzat a tak by sa to zrusilo.
Ak s touto temou nesuhlasite tak ok no myslim zeby bolo lepsie keby sa jej vsetci drzali vsak nikto nema rad podvodnikov  |
|
|
    |
 |
M4rekX
Administrátor

Založený: 17 júl 2006
|
Zaslal:
Št november 15, 2007 3:26 pm |
  |
no keby sa to tam napísalo tak už by to bolo preplnene jedine ako by sa dalo zmadziť by bol exif v jpg lenže kedže neukladame do jpg tak to nepojde
alebo ešte keby sme mali všetky ub na servery a linky by by odkazovali sem...
akože dobrá tema viem čo naznačuješ ale myslím že to nieje možné... |
 |
lovec
Majster

Založený: 04 august 2006
|
Zaslal:
Št november 15, 2007 3:26 pm |
  |
no myslim ze userbary vie robit strasne vela ludi ... a preto keby sa pisalo na tieto ubcka ze userbars.sk alebo nieco podobne nemalo by to zmysel a chodilo by sem menej ludi... to by sa muselo pisat taketo nieco asi na vsetkych forach... myslim ze mnoho ludi by nechcelo mat v podpise userbar kde by musel mat odkaz na toto forum. a neviem ci by sa to nepovazovalo na niektorych forach ako reklama...
tož moj názor |
   |
 |
Acinonyx
Majster

Založený: 21 január 2007
|
Zaslal:
Št november 15, 2007 4:06 pm |
  |
no podľa mňa je to hlúposť....ja by som bol rád,keby som bol na nejakom cudzom fóre a tam by mal niekto v podpise môj userbar....no a kradnutie....ak tu príde niekto zo zahraničia,zoberie nejaký userbar a bude sa s tým userbarom chváliť,tak je úbožiak,pretože nevie nič spraviť a musí sa chváliť cudzím perím...a keby to k tomu bol môj userbar,bol by som na seba pyšný,že som ho spravil,že ho niekto dokonca ukradol....ale mnohokrát sa podvody zistia a potom ten úbožiak,ktorý kradol,bude potupený |
 |
davis36
BANNED

|
Zaslal:
Št november 15, 2007 7:37 pm |
  |
da sa to vyuzit pre lenivych
nechcem spamovat
no vela ludi rozmysla takto (naco ho budem robit ked ho mozem stiahnut) to iste je aj pri signaturach niekto rozmaze cez gimp podpis a da tam svoj
mozno to je zbytocna tema no stacila by aspon zmienka v akom porograme to robil alebo nejaka ochranna znacka  |
|
|
    |
 |
M4rekX
Administrátor

Založený: 17 júl 2006
|
Zaslal:
Št november 15, 2007 7:42 pm |
  |
ja ta chapem, viem o čo ti ide lenže keby tam bolo všade že userbars.sk tak by to pokazilo userbar myslíš si žeby si potom ludia davali take userbary ? najdu si iny bez zbytočních textov.. snad chápeš |
 |
shaggy
Administrátor

Založený: 18 júl 2006
|
Zaslal:
Št november 15, 2007 11:36 pm |
  |
Zaujímavý nápad, ale... presne o to ide pri userbaroch - aby ich ľudia používali v podpisoch. Ak niekto použije môj ub v podpise, som iba rád.
A čo sa týka vydávania cudzích userbarov za svoje. Užívatelia fóra môžu byť radi, že majú mňa a hawkeyeho. Behám po fórach (prevažne slovenských, ale aj zahraničných) a ak narazím na povedomý userbar (pozdravujem m@tta21) a je jasné, že sa tým chváli niekto iný, tak ich hneď na to upozorním... a zatiaľ som sa vždy dohodol.
A ak niekto vydáva kradnutý userbar za svoj na tomto fóre, tak je to oveľa jednoduchšie. V takom prípade je odmena okamžitý BAN  |
_________________ Na 100% už nie som teenager  |
|
   |
 |
davis36
BANNED

|
Zaslal:
Pi november 16, 2007 3:49 pm |
  |
shaggy mudro si to vyriesil a tak si myslim ze uz neni co dodat a mozte tuto temu LOCK  |
|
|
    |
 |
|
|