| Autor |
Správa |
shaggy
Administrátor

Založený: 18 júl 2006
|
Zaslal:
So jún 02, 2007 8:07 pm |
  |
Neberiem ťa, že si to citoval, nie som blbý. Ak odchádzajú kvôli mne, to je ich problém. Ja sa nezmením a nebudem nikdy nikomu mazať med okolo huby. Každého kto si zaslúži pochvalu pochválim, každého kto si zaslúži kritiku budem aj kritizovať. Ak sa im nepáči - môžu ísť do Hviezdnej roty SuperStar, tam hľadajú presne takých istých - ľudí, ktorí ignorujú kritiku.
Hmm, pomohol by si, keby si mi vybavil reklamu bez toho, aby som sem musel umiestniť ich reklamu. Ale netúžim si vymieňať bannery s každým druhým a potom sa tu nebude dať ani "pohnúť". |
_________________ Na 100% už nie som teenager  |
|
   |
 |
M4rekX
Administrátor

Založený: 17 júl 2006
|
Zaslal:
So jún 02, 2007 8:18 pm |
  |
shaggy precitaj si co napisal ! Povedal ze to vybavi bez toho aby sme mi museli PRIDAT !!! takze by si sa mohol skrotit  |
 |
shaggy
Administrátor

Založený: 18 júl 2006
|
Zaslal:
So jún 02, 2007 8:37 pm |
  |
A ty si prečítaj, čo som napísal ja - on nám radil, že sme mali zobrať reklamu od "týpka čo má pcpokec stránku" - to znamená že by išlo o výmennú reklamu, o tom som písal  |
_________________ Na 100% už nie som teenager  |
|
   |
 |
M4rekX
Administrátor

Založený: 17 júl 2006
|
Zaslal:
So jún 02, 2007 8:40 pm |
  |
Tak potom ANO...ale momentalne sme vyhodili dve reklamy zdola a jednu zhora takze ak ssa najde vyhodná reklama tak neni problem .-D |
 |
jurino88
Majster

Založený: 07 január 2007
|
Zaslal:
Ne jún 03, 2007 12:57 am |
  |
ja som nekazal abi ste to urobili ja som iba pisal ze bi ste mali dobre lebo on ma dobru navsevnost |

http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=55489
pls poporte ma kliknutim
http://cadca-zarec.myminicity.com/ |
|
        Uvěznení : 1 |
 |
|
|
|
|