Obsah fóra userbars.sk
 FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny •  Súdna sieň   •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie
 •   Pravidlá fóra !!!  •  
 REKLAMA - čítajte ako prvé Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Pridať novú témuTáto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
Autor Správa
shaggy
Administrátor
Administrátor

Založený: 18 júl 2006

PríspevokZaslal: Ut marec 20, 2007 12:16 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Máte záujem o výmennú reklamu na našom fóre? Tak si prečítajte pár kritérií, ktoré ak spĺňate, môžete kontaktovať niekoho z vedenia fóra.

1. Nepodporujeme warez! Je mi jedno, akú úspešnú stránku máte, koľko tisíc ľudí denne vám tam chodí, reklamu s warez fórami a stránkami podporujúcimi warez nevymieňame! Platí to aj pre obľúbené kombinácie warez + diskusia.

2. Reklama musí byť pre nás výhodná. Návštevnosť stránky, s ktorou si máme vymeniť reklamu musí byť minimálne taká (ak nie lepšia) ako naša. Nemá zmysel robiť reklamu stránke, kde je menej používateľov, alebo má nižšiu návštevnosť. Dôležité je, že ak máte veľký počet používateľov ale zlú návštevnosť (mŕtve fórum), taká reklama nie je pre nás výhodná.

3. Nemeníme reklamu automaticky so všetkými stránkami. Je pre nás dôležité meniť reklamu so stránkami, ktoré sú zamerané na príbuzné oblasti ako naša stránka (nemusí byť tá istá oblasť). Určite si nevymeníme reklamu s fórom o kvetinkách alebo pestovaní. Prípadne so stránkou zameranou na seniorov. Nič proti starým ľuďom, ale pravdepodobnosť, že odtiaľ prídu nový používatelia, je nulová. Stránky o grafike, počítačoch, modernom živote... - také sú vítané.

Ak spĺňate tieto kritériá, môžete napísať niekomu z vedenia, ak nie - nemusíte sa snažiť, pravidlá sú nemenné!

Administrátor
Administrátor

Založený: 18 júl 2006

PríspevokZaslal: St jún 18, 2008 5:08 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

A pre tých, čo si mýlia túto sekciu s neplatenou prezentáciou - ak tu nájdem príspevok, ktorý bude obsahovať link na stránku, nebude sa týkať výmennej reklamy... proste to posúdime ako "niekto si z nás robí dobrý deň", tak sa mu odmením basou.
V závislosti od mojej nálady, to môžu byť dva dni, ale aj týždeň.

Pridať novú témuTáto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému