Obsah fóra userbars.sk
 FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny •  Súdna sieň   •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie
 •   Pravidlá fóra !!!  •  
 Připomínky k hlavní stránce Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Pridať novú témuTáto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
Autor Správa
shaggy
Administrátor
Administrátor

Založený: 18 júl 2006

PríspevokZaslal: Ne august 12, 2007 11:16 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Súhlasím s ocom, sú to len hádky ľudí čo absolútne nemajú tušenia o čom hovoria.
Vieš, to že si niekto založí stránku, kúpi jej doménu semantika.name, info alebo hocičo iné, ešte neznamená že niečo o tom vie Wink
Ja budem veriť ľuďom, čo sa sémantikou zaoberajú celý život a vedia o čom hovoria (je mi jedno či to je sémantika prirodzeného, alebo umelého jazyka - nie je v tom rozdiel). A keby si si pozrel ten odkaz na wikipediu pozorne, tak zistíš že sa tam píše to, čo som vám povedal, len je to jednoducho vysvetlené tak, aby to pochopili aj grafici, webdizajnéri a koderi ako vy Smile

Sranda, že grafik lefiath skritizoval moju prácu, potom si zavolal kodera Jaa(c)a a ešte jedného kamaráta. Oni to majú pekne podelené, Jaa(c)a nemôžeme kritizovať za grafiku, lebo robil len kód... ale prečo by si nerýpli do shaggyho - robil to celé sám a to, že sa s niečim nehral dostatočne vám nedáva právo sa povyšovať.
Keby som nemal pojem o sémantike, tak asi nedám logo, obrázky v menu do pozadia a tie čo sú súčasťou textu by som nevložil normálne do textu - to je sémantika, odlíšiť čo je súčasť formálne prezentácie a čo je samotný obsah.
Ale vy počítate s tým, že väčšina ľudí nevie o čom hovoríme a zavádzate ich. Chcel som vás nazvať Ficom, ale toho asi moc nepoznáte, tak len poviem že mi pripomínate Paroubka.

Jaa(c) - mne nevadí, že máš na stránke cenník, aspoň som sa zasmial. Lebo človek, pre ktorého som neschopný dostáva za profi stránku menej ako ja za ten jeho WebMini a to ma neskutočne teší Wink

Uzatváram túto diskusiu, tí traja návštevníci sa môžu ešte vyjadriť (stručne poprosím), pozdraviť rodinu a potom to tu zamknem.
Ďakujem

Nováčik
Nováčik

Založený: 11 august 2007

PríspevokZaslal: Ne august 12, 2007 11:31 am Odpovedať s citátomNávrat hore

hawkeye napísal:
chápete čo tým chcem povedať?

Já ne

shaggy napísal:
Vieš, to že si niekto založí stránku, kúpi jej doménu semantika.name, info alebo hocičo iné, ešte neznamená že niečo o tom vie Wink

Samozřejmě, člověk si jen tak platí doménu a hosting a se*e se se stránkama kam napíše věci, které si právě vymyslel.. Možná víš, co je to W3C nebo WHATWG, najdi si dokumentaci a přečti si o sémantice...

shaggy napísal:
Ja budem veriť ľuďom, čo sa sémantikou zaoberajú celý život a vedia o čom hovoria

Jmenuj někoho, od koho ses učil Very Happy
shaggy napísal:
(je mi jedno či to je sémantika prirodzeného, alebo umelého jazyka - nie je v tom rozdiel)

No právě že je...

shaggy napísal:
Keby som nemal pojem o sémantike, tak asi nedám logo, obrázky v menu do pozadia a tie čo sú súčasťou textu by som nevložil normálne do textu

Obrázky v menu jsou součástí textu? ROFL . Neřiká ti něco image replacement?

shaggy napísal:
- to je sémantika, odlíšiť čo je súčasť formálne prezentácie a čo je samotný obsah.

A zase pleteš dvě věci dohromady... Oddělená forma od obsahu nemá se sémantikou NIC společného Very Happy

Žij si dál ve své iluzi a spoléhej, že ostatní tady nerozumí kódu a nechápou, že píšeš nesmysly...

A zamkni to tady, ať už nemusíš vymýšlet další nesmysly...

btw. krtizuju weby na největším českém i slovenském diskusním fóru, můžeš si ho tam dát zhodnotit Smile

Hezký den, Jaa
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Ne august 12, 2007 11:58 am Odpovedať s citátomNávrat hore

Najväčšie slovenské a české diskusné fórum? Hmm... žeby krátky rozhovor razz
Nie, nepoznám nič také, takže tam asi nepôjdem si dať zhodnotiť.

A práve som si ťa označil za človeka s pomalším chápaním. Prečo?

Ja som napísal - Keby som nemal pojem o sémantike, tak asi nedám logo, obrázky v menu do pozadia a tie čo sú súčasťou textu by som nevložil normálne do textu

Ty si napísal - Obrázky v menu jsou součástí textu? ROFL . Neřiká ti něco image replacement?

Keby si si poriadne prečítal čo som napísal, tak by si pochopil. A keby si si pozrel tú moju tak kritizovanú stránku, tak zistíš že image replacement mi niečo hovorí (a že to tam používam).

Ale zaujímalo by ma, že keď ti tu spomeniem ľudí čo sa zaoberajú sémantikou (alebo širšie semiotikou), či ti to nejak pomôže - mená ako Saussure, Wittgenstein, alebo Eco (áno, ten spisovateľ) - ti asi toho moc nebudú hovoriť, ale preštuduj si pár ich diel Smile

Nováčik
Nováčik

Založený: 11 august 2007

PríspevokZaslal: Ne august 12, 2007 12:09 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy napísal:
Najväčšie slovenské a české diskusné fórum? Hmm... žeby krátky rozhovor razz

Žeby warforum?
shaggy napísal:
A práve som si ťa označil za človeka s pomalším chápaním. Prečo?

blablabla

Dyk máš obrázky v menu vložený v HTML do textu, tak co tady plácáš..? Všechny tyhle obrázky patří do CSS, ale to je oddělená forma od obsahu, ne sémantika...

Aby ses nemoh vykrucovat, tady je tvoe stránka bez CSS, a obrázky tam jsou
Image
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Ne august 12, 2007 12:13 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Myslel som menu naľavo, hej horné menu tak nemám robené, uznávam. Ale to je to, k čomu som sa vyjadroval - bolo to robené na rýchlo, rozsekal som obrázky a nahádzal ich do HTML.
A to tvoje najväčšie diskusné fórum nepoznám, ale skôr mi to pripadá ako warez fórum a taký úbožiak nie som, aby som chodil na tú stránku Wink

Pridať novú témuTáto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému