Obsah fóra userbars.sk
 FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny •  Súdna sieň   •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie
 •   Pravidlá fóra !!!  •  
 navrh Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému
Pridať novú témuZaslať odpoveď
Autor Správa
Acinonyx
Majster
Majster

Založený: 21 január 2007

PríspevokZaslal: Pi jún 29, 2007 8:28 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

chcel by som navrhnut nieco take,ze by sa zaviedol "niekto" (napr. admin alebo niekto kto tu je kazdy den) a tomu by ludia posielali cez SS svoje UB....a ten "niekto" by tie UB vkladal tu na forum....viete tak by sa nevedelo,od koho je dany UB....pretoze takto si myslim,ze mnohi novacikov odstrkuju a naopak adminov,aj ked sa im praca az tak nevydari,tiez ich pochvalia(cize novacik spravi UB,vlozi ho a vacsina povie ze nic moc lebo je novacik...ale napriklad r84 vlozi ub,je skarede(bez urazky,len ako priklad) a niektori aj tak napisu ze celkom dobre)....skratka tak by tu ludia pisali o UB to,co si vazne myslia a nie to,ze kto ich urobil.....chapete ma??? len by trebalo zohnat niekoho,kto tie UB bude vkladat...ale teraz po napisani sa mi to nezda az take dobre.....ale zvazit to mozte Hmmm

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Mr.Jumbo
Pokročilý
Pokročilý

Založený: 17 máj 2007

PríspevokZaslal: Pi jún 29, 2007 8:29 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

No podla mna je to blbost....sak predsa musis vediet kto ten ub robil nie???Ved to by cele stratilo pointu...
Acinonyx
Majster
Majster

PríspevokZaslal: Pi jún 29, 2007 8:36 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

no to som zabudol dopisat....nakoniec by sa napisalo,ze kto ho vytvoril....a aj keby nie,ty o tom vediet nemusis.....ide o to,ze dotycna osoba,ktora UB vytvorila,sa dozvie,co si myslis o jeho UB

M4rekX
Administrátor
Administrátor

Založený: 17 júl 2006

PríspevokZaslal: Pi jún 29, 2007 10:03 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

No jasne viem na co narazas aby to nevypadalo ze sa niekto niekomu pcha doprdele .. Very Happy

ale myslím ze je to hlupost...

Acinonyx
Majster
Majster

PríspevokZaslal: Pi jún 29, 2007 10:22 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

nj to napadlo aj mna ale az po odoslani prispevku

shaggy
Administrátor
Administrátor

Založený: 18 júl 2006

PríspevokZaslal: Pi jún 29, 2007 10:44 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Bože, ty si myslíš, že nemám nič lepšie na práci... vieš si to predstaviť? Koľko príspevkov denne by som musel pridať? To je fakt zlý návrh.
Neviem ako ostatní, ale ja práveže nováčikov hodnotím zhovievavo (aj keď to tak nevyzerá), aby som ich neodradil.
A ver mi, že keď by som pridal napr UB od reityho, tak by všetci vedeli že to je od reityho a nie od nováčika. Každý má svoj rukopis a tak podobne. Ale ak reity urobí škaredý userbar, ver tomu, že ja budem prvý, kto mu to povie (a aj sa tak stalo).
Neviem prečo by som mal niekomu nadržiavať, nič z toho nemám. Lenže ak by som nejakého nováčika zje*al, že urobil škaredý userbar, pretože by som nevedel že ide o nováčika, asi by to nebolo fér.

Je jasné, že iný prístup máme k niekomu kto začína - snažíme sa mu radiť a iný prístup k niekomu, kto je už skúsený - toho už iba kritizujeme Laughing

Majster
Majster

PríspevokZaslal: Pi jún 29, 2007 11:10 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

shaggy nemyslel som teba ked som pisal ze tie UB budeme posielat niekomu....myslel som nejakeho dobrovolnika....a je to nedomyslene takze asi lock....ty hodnotis fajn ale ked si pozries par prispevkov k nejakym UB a porovnas,je to odlisne....ok zamietnute obidvoma adminmi....lock or delete

shaggy
Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Pi jún 29, 2007 11:28 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Mazať to nebudem, toto nie je totalitné fórum, tu uchovávame aj nápady, ktoré sa neschválili.
Len si musíš uvedomiť, že ak sa niekedy (dúfam) fórum viac rozbehne, takéto pridávanie článkov by sa nedalo zvládať, proste by to bolo nerealizovateľné.
A ja si niekedy dávam vyhľadať userbary od jedného človeka, aby som napríklad videl ako sa vyvíja jeho tvorba v čase.
Tento spôsob by však celé vyhľadávanie úplne znemožnil. Takže určite nie Smile

Začiatočník
Začiatočník

Založený: 24 apríl 2007

PríspevokZaslal: Ut júl 03, 2007 8:39 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

to je blbost ! ja viem robim onicom ale sak nech vedia ostatny ze som to robil !!!

Administrátor
Administrátor

PríspevokZaslal: Ut júl 03, 2007 8:45 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

Presne tak, nech sa ostatní môžu pozrieť ako sme/ste začínali. Však občas sa stane že sa tu vytiahne napr. starý hawkeyeho userbar a ten je tiež škaredý a tiež sa k nemu vyjadrujete kriticky, takže je zbytočné "skrývať sa".

Majster
Majster

PríspevokZaslal: Ut júl 03, 2007 9:13 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

ok mozes lock...chcel som vediet,ako zareagujes ty a marek....z tohto sa stava "odlozeny pripad" (dovolil som si to pomenovat rovnako ako jeden v celku dobry serial)

bizzare
Expert
Expert

Založený: 12 jún 2007

PríspevokZaslal: Ut júl 03, 2007 10:43 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

mozno na battle by sa to dalo viuzit ale asi tez zbytocnost :\

Majster
Majster

PríspevokZaslal: Ut júl 03, 2007 10:50 pm Odpovedať s citátomNávrat hore

no tak na battle by sa to využiť rozhodne nedalo....ľudia by nevedeli,za koho a kto hlasoval a nemohli by byť ani uverejnené mená účastníkov battle,pretože hneď by každý vedel,koho je ktoré UB.ten návrh neprešiel,zamietol sa,skrátka LOCK

Pridať novú témuZaslať odpoveď

Prejdi na:   

Zobraziť nasledujúcu tému
Zobraziť predchádzajúcu tému